Verzending

Vervoerder
Wij maken gebruik van MyParcel als onze alles-in-1 verzendservice om uw pakketjes te verzenden. MyParcel werkt samen met gerenommeerde vervoerders zoals PostNL, DHL, en UPS om ervoor te zorgen dat uw bestelling op een betrouwbare en efficiënte wijze wordt afgeleverd. Op deze manier streven wij ernaar om uw pakket met zorg en nauwkeurigheid te verzenden.


Track & trace code
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track & trace code. Hiermee kunt u eenvoudig de actuele status en de verwachte leverdatum van uw pakket volgen. Op deze manier blijft u goed geïnformeerd over de voortgang van uw bestelling.


Verzending
Indien u uw bestelling vóór 12:00 uur plaatst, wordt het pakket op dezelfde dag verzonden. De standaard verzendkosten bedragen €6,95. Bij een bestelwaarde van €100,- of hoger worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij streven ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw producten zo spoedig mogelijk in ontvangst kunt nemen.


Aflevering
Indien u niet aanwezig bent, zal de vervoerder het pakket bij uw buren bezorgen. Mocht dit niet gewenst zijn, gelieve dit aan te geven in de opmerkingen tijdens het bestelproces. Wij zullen deze voorkeur doorgeven aan de betreffende vervoerder. Indien het pakket na een mislukte bezorgpoging niet in ontvangst is genomen, wordt het bij een nabijgelegen pakketlocatie achtergelaten. U heeft vervolgens 7 dagen de gelegenheid om het pakket daar op te halen. Wij streven ernaar om de bezorging zo flexibel en klantvriendelijk mogelijk te maken.